Kamagra

Kakšni Kamagra izdelki so na voljo?

Kakšni Kamagra izdelki so na voljo?

Če ste odrasel moški, potem vam je beseda Kamagra gotovo znana. Gre za zdravilo, ki skrbi za erekcijo. Po učinkovini je povsem enako Viagri, le da se Kamagra proizvaja v drugem farmacevtskem podjetju.

Kamagra ni na voljo zgolj v obliki tablete, tako kot najbolj znana modra tabletka na svetu. Ajanta Pharma je namreč naredila še korak dlje. Ker proizvajalcu ni bilo najbolj prav, da potrebuje tableta za erekcijo tudi eno uro, preden začne učinkovati, so se odločili raziskati druge možnosti. In tako je Kamagra danes na voljo v nekaj različicah, kjer lahko izberemo tisto, ki nam najbolj ustreza.

Kamagra gel

Bi radi občutili učinek hitreje, saj ne želite ves čas pogledovati na uro in nestrpno čakati, da boste lahko skupaj s partnerko potešili svojo strast? Potem tableta ni primerna, temveč se je bolje odločiti za Kamagra gel. Ta se prične takoj absorbirati, saj je v tekoči obliki, torej se ne čaka poti do želodca – vsrkava se že skozi sluznico. Tudi v želodcu se absorbira hitreje, saj je že v tekočini, medtem ko se mora tableta najprej razgraditi oziroma razpasti. Kamagra gel tako prične učinkovati po petnajstih minutah, kar je med moškimi izjemno dobro sprejeto.

Kamagra pastile

Pastile, ki jih nekateri imenujejo tudi Kamagra bonboni, se pričnejo z lizanjem raztapljati že v ustih. Tudi to pomeni, da se absorbcija prične takoj, tako preko sluznice, kot tudi zelo hitro v želodcu. Kamagra pastile so namenjene tistim, ki si želijo hiter učinek, vendar pa jim oblika zdravila v gelu morda ne ustreza najbolj. Če pastile Kamagra ližete na prazen želodec, se bo učinek še izboljšal. Prav tako so pastile primerna oblika, pri kateri ni težav s tem, da jih imamo kar pri sebi – enostavno jih je imeti v nahrbtniku ali v žepu, saj glede shranjevanja ne zahtevajo posebnih pogojev.

Povezane vsebine

Back to top button
Close