Kamagra

Kamagra in spolne izkušnje

Kamagra in spolne izkušnje

Z ženo sva se pred nekaj meseci odpravila na dopust v Azijo. Prijatelj me je prosil, če bi mu lahko od tam prinesel škatlico zdravila z imenom Kamagra, ki se pri nas ne dobi. Povedal mi je, da gre za tablete, ki skrbijo za izjemno trdo erekcijo, in brez težav sem mu obljubil, da mu jih prinesem.

Ko sva si z ženo že nekaj dni ogledovala znamenitosti in sva šla v mestu mimo lekarne, sem ji povedal, da moram nekaj kupiti. Zanimalo jo je, po kaj grem. Povedal sem ji, da rabim škatlico tablet za sodelavca, in ji razložil, kaj je Kamagra. In ker sva se na dopustu seveda počutila izjemno sproščeno in sva bila spolno zelo aktivna, je predlagala, naj kupim še škatlico za naju. Zakaj ne bi poskusila, ali stvar resnično deluje?

Za kolega sem vzel tablete, zase pa Kamagra gel, saj mi je farmacevtka povedala, da prične delovati hitreje. Moram priznati, da sva bila oba z ženo najprej nekoliko skeptična. Nisva verjela, da bo kakšna bistvena razlika. A čakalo naju je presenečenje! Moj penis je bil trd kot še nikoli in to je bilo tudi njej všeč. Rekla je, da me med seksom veliko bolje čuti, zato je seveda tudi sama precej bolj vzburjena.

Seveda pa Kamagra ne deluje le pol urice, kolikor rabiš za večerno posteljno telovadbo. Erekcija me je kmalu po najinem seksu ponovno presenetila. Ko sem že dremal in mislil zaspati, sem ugotovil, da moj korenjak spet stoji in si želi akcije. Verjetno je odveč govoriti, da tisto noč nisva kaj veliko spala …

Preden sva se s potovanja odpravila domov, sva šla seveda še enkrat v lekarno. Ne le zato, ker se Kamagra v lekarnah pri nas ne prodaja (na voljo je le Viagra), temveč tudi zato, ker so bile cene prav smešno nizke. Kupil sem še tri zavojčke zase. Gotovo bodo prišli prav ob kakšni posebni priložnosti, ko si bova z ženo želela nekaj več akcije.

Moja izkušnja je torej izjemno pozitivna. Kamagra me je presenetila in resnično deluje tako, kot je obljubljeno.

Povezane vsebine

Check Also

Close
Back to top button
Close